Tineke Vlieger - Fundament All Media

Tineke Vlieger

Support & Front-end medewerker aka De Meezinger

Als support & front-end medewerker ben ik vanaf het eerste contact met de klant verantwoordelijk voor het bieden van de juiste oplossingen en de uitvoering van verschillende klussen. Als de klant positief en enthousiast is over het opgeleverde eindresultaat geeft dat voldoening en is mijn dag succesvol.

Muziek brengt mij altijd in een goede stemming, buiten het werk spot je me vaak met mijn koptelefoon op, luisterend naar een playlist en meezingend met mijn favorieten. Als het even kan sta ik het liefst te genieten van live muziek tijdens een concert of festival. De rust zoek ik op door middel van een goed boek of het luisteren naar true crime podcasts.

“Every accomplishment starts with the decision to try”

Tineke Vlieger

Learn from the ocean

Categorie: Blog

Zoals je misschien weet is een van mijn passies surfen. Heerlijk op m’n plankie, turend over het water naar die mooie set golven. Mijn kinderen surfen intussen ook. Soms liggen zij tientallen minuten te wachten… Verder lezen »

Woningzoeker voor een prestigieus project

Categorie: Blog

Daar zit je dan met twee grote spelers in de vastgoedwereld om de digitale tafel. De klant is helemaal blij met de opgeleverde projectwebsite van de hoogste wolkenkrabber van de Benelux; De Zalmhaven. Als je door Rotterdam rijdt is dit bijzondere project niet te missen. De volgende… Verder lezen »

Dit zijn de digitale trends van 2021

Categorie: Blog

Na 2020, waarin corona ons hardhandig wakker schudde, is online belangrijker dan ooit. Vergaderen, solliciteren, informatie avonden, workshops, verjaardag vieren, shoppen… noem het maar op, alles doen we online. Voor zover bedrijven nog in de… Verder lezen »