Thomas Bierling

Vormgever aka Mooimaker

Vormgeven zonder een doel noem ik kunst. Ik ben dan ook geen kunstenaar, maar designer. Ik zorg ervoor dat onze producten niet alleen mooi maar ook functioneel zijn. Drukwerk & Visual Design vind ik een van de mooiste dingen om aan te werken.

Naast vormgever ben ik ook een echte stadjer. Ik hou dan ook van Groningen en ben regelmatig in de stad te vinden voor mijn andere passie; fotografie. Af en toe reis ik naar Thailand af om mijn schoonfamilie te bezoeken. Daar kom ik lekker tot rust en laat ik me inspireren door het lekkere eten en bijzondere gebeurtenissen vast te leggen op de gevoelige plaat.

“1.61803398875”

Thomas Bierling

Workshop digitale klantreis nieuwbouw

Categorie: Blog

Eind vorig jaar was Boris uitgenodigd bij Olsthoorn Makelaars in Den Haag om een workshop te geven over de digitale klantreis bij een nieuwbouwtraject. Ik had al meerdere e-mailtrajecten begeleid, ook met Olsthoorn Makelaars, maar… Verder lezen »

Op naar de Inman Connect New York!

Categorie: Blog

Tien jaar geleden ben ik voor het eerst naar de Inman Connect New York gegaan. De Inman Connect is hét congres waar de CEO’s van vastgoedbedrijven, tech-entrepreneurs van kleine start-ups, accelerators en grote bedrijven komen,… Verder lezen »

Visie 2019

Categorie: Blog

Verandering is er; het is niet meer onderweg. De komende jaren zullen zich kenmerken door nieuwe vormen van creatieve verbindingen, informatietransparantie, technische mogelijkheden en decentrale beslissingen. Door de manier waarop wij technologie toepassen, interacteren we… Verder lezen »