Thomas Bierling

Vormgever aka Mooimaker

Vormgeven zonder een doel noem ik kunst. Ik ben dan ook geen kunstenaar, maar designer. Ik zorg ervoor dat onze producten niet alleen mooi maar ook functioneel zijn. Drukwerk & Visual Design vind ik een van de mooiste dingen om aan te werken.

Naast vormgever ben ik ook een echte stadjer. Ik hou dan ook van Groningen en ben regelmatig in de stad te vinden voor mijn andere passie; fotografie. Af en toe reis ik naar Thailand af om mijn schoonfamilie te bezoeken. Daar kom ik lekker tot rust en laat ik me inspireren door het lekkere eten en bijzondere gebeurtenissen vast te leggen op de gevoelige plaat.

“1.61803398875”

Thomas Bierling

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »