Thom Outshoorn - Fundament All Media

Thom Outshoorn

Front-end developer aka De sportieveling

Als Front-end Developer bij Fundament ben ik verantwoordelijk voor de voorkant van een website/app. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: uiterlijk, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Daarnaast horen aspecten als performance, browsercompatibiliteit en zoekmachineoptimalisatie ook tot mijn takenpakket. Ik ben een perfectionist en zal altijd streven naar een pixel perfect oplevering.

Ik ben graag op de hoogte van de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van internettechnologie. Dit betekent dat ik buiten werktijd ook veel achter de computer zit. Maar vergis je niet, ik vind ontspannen ook heel belangrijk en één van mijn grootste hobby’s, naast airsoft en in het bos fietsen op mijn mtb, is dan ook gamen samen met mijn vrienden.

“It always seems impossible until it's done.”

Thom Outshoorn

Dit zijn de digitale trends van 2021

Categorie: Blog

Na 2020, waarin corona ons hardhandig wakker schudde, is online belangrijker dan ooit. Vergaderen, solliciteren, informatie avonden, workshops, verjaardag vieren, shoppen… noem het maar op, alles doen we online. Voor zover bedrijven nog in de… Verder lezen »