Paul van Braam - Fundament All Media

Paul van Braam

Accountmanager Strateeg aka De duizendpoot

Als accountmanager strateeg adviseer ik (potentiële) klanten over de digitale mogelijkheden en neem ik ze mee in de digitale klantreis van hun klanten om een strategisch plan op te stellen. Mijn specialisaties liggen op het gebied van leadgeneratie, e-mail- en campagnemarketing, data-analyse, webinars, klantcontactstrategie en website usabilty. Ik ben een Nederlandse levensgenieter met Aziatische roots en leef vanuit mijn innerlijke kracht. Onze ultieme droom is om ooit een huis op Bali te kopen en elke dag heerlijk makanan enak (lekker eten). Daarnaast ben ik echtgenoot en vader van twee prachtige kinderen, een koningskoppel!

“Leef vanuit liefde”

Paul van Braam

Woningzoeker voor een prestigieus project

Categorie: Blog

Daar zit je dan met twee grote spelers in de vastgoedwereld om de digitale tafel. De klant is helemaal blij met de opgeleverde projectwebsite van de hoogste wolkenkrabber van de Benelux; De Zalmhaven. Als je door Rotterdam rijdt is dit bijzondere project niet te missen. De volgende… Verder lezen »

Dit zijn de digitale trends van 2021

Categorie: Blog

Na 2020, waarin corona ons hardhandig wakker schudde, is online belangrijker dan ooit. Vergaderen, solliciteren, informatie avonden, workshops, verjaardag vieren, shoppen… noem het maar op, alles doen we online. Voor zover bedrijven nog in de… Verder lezen »