Michelle van Ellen - Fundament All Media

Michelle van Ellen

Projectmanager aka Spelletjesfreak

Overzicht houden, de beste aanpak zoeken, tactiek bijsturen waar nodig, tijd en geld in de gaten houden, letten op alle details en zo succesvol naar het einddoel; en dat met fijne mensen om me heen. Dit is wat ik leuk vind aan mijn werk als projectmanager, maar is ook toepasbaar op mijn spelletjesavonden met vrienden. Daarnaast houd ik enorm van films en series, vooral fantasy- en actiefilms. MARVEL-films, De Hobbit, Harry Potter… geweldig! En ik geniet ervan om mama te zijn van ons vrolijke meisje en om samen met haar en mijn man de wereld te ontdekken.

“Let’s go on an adventure!”

Michelle van Ellen

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »