Michelle van Ellen

Projectmanager aka Spelletjesfreak

Overzicht houden, de beste aanpak zoeken, tactiek bijsturen waar nodig, tijd en geld in de gaten houden, letten op alle details en zo succesvol naar het einddoel; en dat met fijne mensen om me heen. Dit is wat ik leuk vind aan mijn werk als projectmanager, maar is ook toepasbaar op mijn spelletjesavonden met vrienden. Daarnaast houd ik enorm van films en series, vooral fantasy- en actiefilms. MARVEL-films, De Hobbit, Harry Potter… geweldig! En ik geniet ervan om mama te zijn van ons vrolijke meisje en om samen met haar en mijn man de wereld te ontdekken.

“Let’s go on an adventure!”

Michelle van Ellen

Terugblik Inman Connect 2019

Categorie: Blog

Een schok schiet door mijn lijf; vlucht United 71 klapt op de landingsbaan van Newark Airport. Ik ben er weer, USA, klaar om mij weer een week helemaal onder te dompelen in alles wat er… Verder lezen »

Workshop digitale klantreis nieuwbouw

Categorie: Blog

Eind vorig jaar was Boris uitgenodigd bij Olsthoorn Makelaars in Den Haag om een workshop te geven over de digitale klantreis bij een nieuwbouwtraject. Ik had al meerdere e-mailtrajecten begeleid, ook met Olsthoorn Makelaars, maar… Verder lezen »