Michelle van Ellen

Projectmanager aka Spelletjesfreak

Overzicht houden, de beste aanpak zoeken, tactiek bijsturen waar nodig, tijd en geld in de gaten houden, letten op alle details en zo succesvol naar het einddoel; en dat met fijne mensen om me heen. Dit is wat ik leuk vind aan mijn werk als projectmanager, maar is ook toepasbaar op mijn spelletjesavonden met vrienden. Daarnaast houd ik enorm van films en series, vooral fantasy- en actiefilms. MARVEL-films, De Hobbit, Harry Potter… geweldig! En ik geniet ervan om mama te zijn van ons vrolijke meisje en om samen met haar en mijn man de wereld te ontdekken.

“Let’s go on an adventure!”

Michelle van Ellen

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »