Maurice Ramaharomanana - Fundament All Media

Maurice Ramaharomanana

Back-end developer aka Mr. Greenfingers

Als back-end developer houd ik mij bezig met het onderhouden van bestaande applicaties en het ontwerpen van nieuwe. Hierin geven mijn collega’s mij veelal de vrije hand. Dit is fijn, want creativiteit kunnen laten zien is een van de dingen die het werk leuk en afwisselend houden. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben ik code aan het kloppen; de andere dag ben ik vooral aan het overleggen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in mijn tuin. Van tomaten tot bloemkool, sla, pruimen en druiven: ik verbouw echt alles. Er gaat niets boven verse groenten en fruit uit de tuin!

“A few veggies a day keeps the doctor away”

Maurice Ramaharomanana

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »