Marcel Mulder - Fundament All Media

Marcel Mulder

Back-end developer aka Mr. Gadget

Als back-end developer ben ik verantwoordelijk voor de back-end (de achterkant) van een website, applicatie of programma.
Data is een essentieel onderdeel van mijn werk. Daarbij kan het gaan over het transporteren, (koppelen tussen systemen), of het verrijken van data. Ik bouw de infrastructuur waarmee de data op de juiste manier gepresenteerd kan worden.
In mij vrije tijd maak ik graag een wandeling, hobby ik aan elektronica – wat resulteert in diverse gadgets op het kantoor -, of maak ik graag een verre reis.

“Don't turn it on, take it apart”

Marcel Mulder

PROVADA 2021: samengevat fantastisch

Categorie: Blog

De PROVADA vorige week was in één woord WOW! Wat een inspiratievolle dagen waren het en wat voor ongelooflijk uitdagende tijden gaan we tegemoet. Vanuit alle gesprekken heb ik een samenvatting gemaakt. Ik hoop dat je hiermee nog beter jouw… Verder lezen »

Learn from the ocean

Categorie: Blog

Zoals je misschien weet is een van mijn passies surfen. Heerlijk op m’n plankie, turend over het water naar die mooie set golven. Mijn kinderen surfen intussen ook. Soms liggen zij tientallen minuten te wachten… Verder lezen »

Woningzoeker voor een prestigieus project

Categorie: Blog

Daar zit je dan met twee grote spelers in de vastgoedwereld om de digitale tafel. De klant is helemaal blij met de opgeleverde projectwebsite van de hoogste wolkenkrabber van de Benelux; De Zalmhaven. Als je door Rotterdam rijdt is dit bijzondere project niet te missen. De volgende… Verder lezen »