Marcel Mousset

Vormgever aka Grafische goeroe

Een sterk merk begint met een helder concept. Niets is mooier dan een merk vanaf het begin af aan op te bouwen. Een eigen wereld bedenken, er een gezicht aan geven en dit doorvoeren in verschillende middelen. Dat is dan ook wat ik het leukste aan mijn werk vind.

Ik ben iemand met vele interesses en passies. Naast eigenlijk altijd bezig te zijn met design en vormgeving, kijk ik graag films, speel ik met veel plezier op mijn gitaar en drink graag een drankje met vrienden. Toch is mijn aller grootste passie mijn Honda Dominator. Het gevoel van snelheid en vrijheid, onbeschrijfelijk…

“Design is thinking made visual”

Marcel Mousset

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »