Marcel Goldhoorn

Projectmanager aka De vereeuwiger

Als projectmanager leg ik de verbinding tussen de klant en mijn studiocollega’s. Het is mijn taak om projecten te stroomlijnen en orde te brengen in de chaos. Ik neem de stress bij klanten weg. Dat doe ik door ze ervan te overtuigen dat we alles gaan regelen. Op tijd! In die zin breng ik rust, ook al is het voor ons best wel eens stressen. Daarnaast ben ik vader van een zoon en dochter én echtgenoot van mijn vrouw. Bij het aandienen van de midlifecrisis stapte ik niet op de motor. Ik meldde me aan bij de Fotovakschool en rondde de basisopleiding succesvol af. Ik trek er dan ook graag op uit met mijn camera om mooie momenten te vereeuwigen en te experimenteren.

“Be yourself. Everyone else is already taken.”

Marcel Goldhoorn

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »