Marcel Goldhoorn - Fundament All Media

Marcel Goldhoorn

Projectmanager aka De vereeuwiger

Als projectmanager leg ik de verbinding tussen de klant en mijn studiocollega’s. Het is mijn taak om projecten te stroomlijnen en orde te brengen in de chaos. Ik neem de stress bij klanten weg. Dat doe ik door ze ervan te overtuigen dat we alles gaan regelen. Op tijd! In die zin breng ik rust, ook al is het voor ons best wel eens stressen. Daarnaast ben ik vader van een zoon en dochter én echtgenoot van mijn vrouw. Bij het aandienen van de midlifecrisis stapte ik niet op de motor. Ik meldde me aan bij de Fotovakschool en rondde de basisopleiding succesvol af. Ik trek er dan ook graag op uit met mijn camera om mooie momenten te vereeuwigen en te experimenteren.

“Be yourself. Everyone else is already taken.”

Marcel Goldhoorn

5 + 1 designtrends van 2019

Categorie: Blog

Het jaar is inmiddels halverwege. We zien de nieuwe trends van 2019 opkomen en ook wat de blijvende trends van dit jaar zijn. Zo nemen we dit jaar definitief afscheid van statische pagina’s, flat design… Verder lezen »

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »