Luuk Prop - Fundament All Media

Luuk Prop

Accountmanager aka Crazy plant guy

Ik krijg energie van het inzetten van innovatieve toepassingen. Een voorbeeld is onze Traveltime plug-in die het voor toekomstige bewoners inzichtelijk maakt hoe ver de belangrijkste voorzieningen zijn. Om dan samen met het team de planning te maken en de deadlines te halen, dat geeft een kick. Ik breng graag tijd door met mijn zoon, neem af en toe de PS4 controller ter hand en ben groot fan van de F1. Daarnaast heb ik sinds kort een enorme fascinatie en passie voor (tropische) planten. Het is allemaal begonnen met een kleine pannenkoekplant en is nu uitgegroeid tot een ‘urban jungle’.

“Always do your best. What you plant now, you will harvest later.”

Luuk Prop

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »