Jurn Spijksma - Fundament All Media

Jurn Spijksma

Front-end developer aka C-Major

Als front-end developer ben ik verantwoordelijk voor functionerende websites die op alle verschillende apparaten goed werken en uitzien. Wat mij aanspreekt binnen mijn functie is dat de veelzijdigheid goed aansluit bij mijn persoonlijkheid. De nieuwste technieken mogen gebruiken in combinatie van veel afwisseling is iets waar ik veel energie van krijg.

Ook buiten mijn werk om vind ik het leuk om dingen te maken, zo bak ik zelf brood en speel ik graag c-akkoorden op gitaar en toetsen(bord). In de muziekwereld is de C-majeur een akkoord waarmee je alle kanten op kunt en het majeur gedeelte staat voor een vrolijk klinkende toon. En de C staat ook een beetje voor code in dit geval. Gemakkelijk lezende code waarmee je nog alle kanten op kunt. De code die in mijn optiek het meest bruikbaar en gemakkelijk te delen is met collega’s.

“Als je iets met plezier doet, dan voelt het niet meer alsof het moet”

Jurn Spijksma

Woningzoeker voor een prestigieus project

Categorie: Blog

Daar zit je dan met twee grote spelers in de vastgoedwereld om de digitale tafel. De klant is helemaal blij met de opgeleverde projectwebsite van de hoogste wolkenkrabber van de Benelux; De Zalmhaven. Als je door Rotterdam rijdt is dit bijzondere project niet te missen. De volgende… Verder lezen »

Dit zijn de digitale trends van 2021

Categorie: Blog

Na 2020, waarin corona ons hardhandig wakker schudde, is online belangrijker dan ooit. Vergaderen, solliciteren, informatie avonden, workshops, verjaardag vieren, shoppen… noem het maar op, alles doen we online. Voor zover bedrijven nog in de… Verder lezen »