Jos Waalkens

Technisch Projectmanager aka Stadjer & Globetrotter

Als technisch projectmanager zorg ik ervoor dat (maatwerk)projecten van begin tot eind soepel verlopen. Van het voortraject tot de review hou ik de klant en het interne team op de hoogte en zorg ik ervoor dat alles aanwezig is, zodat iedereen zijn werk kan doen. Vanuit mijn stadsappartement loop ik in nog geen 5 minuten naar de Rademarkt, ook buiten het werk kun je me dus regelmatig in het levendige centrum vinden. Als echte gadgetfan blijf ik op de hoogte door de laatste ontwikkelingen en events te volgen. Naast het prachtige Groningen ben ik in mijn vakanties graag op andere mooie plekjes ergens op de wereld.

“Let's fix this”

Jos Waalkens

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »