Jos Jacobs

Accountmanager aka De vrolijke noot

Als accountmanager inventariseer ik de wens van de klant en vertaal ik deze naar ons team van specialisten. Samen zorgen we er dan voor dat onze opdrachtgevers de verbinding met hun klanten kunnen maken. In dit digitale tijdperk zijn de mogelijkheden om je doelgroep te benaderen eindeloos. Het is de kunst om deze mogelijkheden op de juiste manier in te zetten. Mijn keyboard gebruik ik in mijn vrije tijd om de verbinding met mijn creativiteit te maken. Verder vind ik het heerlijk om met een muziekje op te gaan rennen en experimenteer ik af en toe met mijn Raspberry Pi.

“Find a way, or make one”

Jos Jacobs

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »