Jordy Bakker - Fundament All Media

Jordy Bakker

Front-end developer aka De Groninger

Ik ben een frontend developer met veel passie voor het vak. Bij Fundament all media zorg ik er onder andere voor dat grafische ontwerpen worden omgezet naar goed werkende code voor zowel desktop als mobiel. Hierbij komt veel samenwerking kijken met zowel de grafisch ontwerper als de project manager. Ik vind het heerlijk om geconcentreerd mijn code in te duiken om zo iets moois te ontwikkelen.

Naast mijn passie voor het programmeerwerk kijk ik graag naar mijn favoriete voetbalclub FC Groningen. Naast het kijken van voetbal interesseer ik mij ook in het Nederlands basketbal. In het Nederlands basketbal ben ik fan van Donar.

“Patience is a key element of success.”

Jordy Bakker

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »