Jeroen Homan

Front-end developer aka Luisteraar

Als front-end developer ben ik dagelijks bezig met het vertalen van ontwerpen naar functionele, goed werkende en zo mooi mogelijke websites. De wensen van onze klanten en designers zo goed mogelijk laten samenkomen in een website, is dan ook wat ik het leukst vind aan mijn werk. Omdat mijn vakgebied altijd in ontwikkeling is, ben ik altijd op zoek naar de nieuwste mogelijkheden en probeer ik altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op rommelmarkten, platenbeurzen en antiekwinkels. Verder speel ik graag op/met mijn mountainbike.

“Records: Cheaper than a psychiatrist”

Jeroen Homan

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »