Jeffrey Breedenbach - Fundament All Media

Jeffrey Breedenbach

Front-end developer aka The Gamer

Binnen het Front-end team zorg ik voor een goedwerkende website die voldoet aan de wensen van de klant. Ik krijg er veel energie van als ik een functionaliteit werkend krijg. Ik ben erg leergierig en vind het tof om nieuwe ontwikkelingen in de praktijk toe te passen.

Mijn technisch inzicht en leergierigheid komen terug in mijn passie voor gamen. Ik speel graag games samen met anderen of games met een goed verhaal. Naast gamen kijk ik geregeld films en series of zoek ik naar toffe comics en boeken om te lezen.

“Remember the lesson, not the disappointment.”

Jeffrey Breedenbach

Learn from the ocean

Categorie: Blog

Zoals je misschien weet is een van mijn passies surfen. Heerlijk op m’n plankie, turend over het water naar die mooie set golven. Mijn kinderen surfen intussen ook. Soms liggen zij tientallen minuten te wachten… Verder lezen »

Woningzoeker voor een prestigieus project

Categorie: Blog

Daar zit je dan met twee grote spelers in de vastgoedwereld om de digitale tafel. De klant is helemaal blij met de opgeleverde projectwebsite van de hoogste wolkenkrabber van de Benelux; De Zalmhaven. Als je door Rotterdam rijdt is dit bijzondere project niet te missen. De volgende… Verder lezen »

Dit zijn de digitale trends van 2021

Categorie: Blog

Na 2020, waarin corona ons hardhandig wakker schudde, is online belangrijker dan ooit. Vergaderen, solliciteren, informatie avonden, workshops, verjaardag vieren, shoppen… noem het maar op, alles doen we online. Voor zover bedrijven nog in de… Verder lezen »