Janet Heida - Fundament All Media

Janet Heida

Projectmanager aka De pragmaticus

Als projectmanager hou ik op een nuchtere en praktische manier het overzicht. Het is belangrijk voor het succes van zowel de klant, als mijn team, om een project tot een goede afronding te brengen. Juist daar ben ik graag de organiserende factor in.

Buiten mijn werk verlies ik mij graag in een boek van Stephen King, of in een spannende Scandinavische thriller. Om wekelijks de nodige beweging te krijgen wandel ik. Zo hou ik mijn hoofd fris. En als uit eten-gaan een hobby mag heten, hoort die ook zeker in mijn rijtje met favoriete bezigheden thuis.

“Samen komen we verder”

Janet Heida

Fijne feestdagen!

Categorie: Blog

Wat een jaar hebben we weer achter de rug. Samenwerken was het toverwoord. We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wensen je een heel fijne kerst en een bijzonder mooi 2022!

PROVADA 2021: samengevat fantastisch

Categorie: Blog

De PROVADA vorige week was in één woord WOW! Wat een inspiratievolle dagen waren het en wat voor ongelooflijk uitdagende tijden gaan we tegemoet. Vanuit alle gesprekken heb ik een samenvatting gemaakt. Ik hoop dat je hiermee nog beter jouw… Verder lezen »

Learn from the ocean

Categorie: Blog

Zoals je misschien weet is een van mijn passies surfen. Heerlijk op m’n plankie, turend over het water naar die mooie set golven. Mijn kinderen surfen intussen ook. Soms liggen zij tientallen minuten te wachten… Verder lezen »