Esther ten Hoor - Fundament All Media

Esther ten Hoor

Front-end developer aka Aanvaller

In de Front-end studio – met alleen maar mannen – noemen ze mij ook wel ‘One of the Guys’. Zorgen dat de klant een goed werkende en mooie website in handen krijgt, dat is mijn streven. Ik ga door tot ik gescoord heb!
Als ik niet werk, ben ik geregeld actief als (buiten)aanvaller op het volleybalveld. Op zondag zie je mij langs het rugbyveld staan om mijn vriend aan te moedigen. Lekker actief dus. Maar even niksen na een lange werkweek vind ik ook heerlijk. Muziekje op, (online) winkelen of ontspannen in goed gezelschap van Netflix.

“Never put the key to happiness in somebody else’s pocket.”

Esther ten Hoor

5 + 1 designtrends van 2019

Categorie: Blog

Het jaar is inmiddels halverwege. We zien de nieuwe trends van 2019 opkomen en ook wat de blijvende trends van dit jaar zijn. Zo nemen we dit jaar definitief afscheid van statische pagina’s, flat design… Verder lezen »

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »