Elvira Wright

Marketing Strateeg aka De berader

Ik houd ervan om complexiteit te reduceren en dingen simpel te maken. Strategie is het realiseren van een goed plan. Waar ik blij van word, is als mijn plannen resultaat boeken voor klanten. Binnen het team vind ik het fantastisch als ik anderen kan inspireren. Want strategie maak je niet in je eentje. In mijn privéleven plan ik alleen op grote lijnen. Ik heb 12 jaar in Midden-Amerika gewoond en daar heb ik geleerd dat je je leven moet leven. Geniet van alle momenten, gepland of ongepland. Je zult verbaasd staan van de onverwachte avonturen die je zo meemaakt. De Rode Duivels staan symbool voor Panama. Bont beschilderd, slecht onderhouden en met luide reggaeton muziek brengen deze bussen je overal naar toe voor slechts $0.35. Betreden op eigen risico.

“Groter geluk bereik je met eenvoudigheid, niet met ingewikkeldheid”

Elvira Wright

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »