Elvira Wright - Fundament All Media

Elvira Wright

Marketing Strateeg aka De berader

Ik houd ervan om complexiteit te reduceren en dingen simpel te maken. Strategie is het realiseren van een goed plan. Waar ik blij van word, is als mijn plannen resultaat boeken voor klanten. Binnen het team vind ik het fantastisch als ik anderen kan inspireren. Want strategie maak je niet in je eentje. In mijn privéleven plan ik alleen op grote lijnen. Ik heb 12 jaar in Midden-Amerika gewoond en daar heb ik geleerd dat je je leven moet leven. Geniet van alle momenten, gepland of ongepland. Je zult verbaasd staan van de onverwachte avonturen die je zo meemaakt. De Rode Duivels staan symbool voor Panama. Bont beschilderd, slecht onderhouden en met luide reggaeton muziek brengen deze bussen je overal naar toe voor slechts $0.35. Betreden op eigen risico.

“Groter geluk bereik je met eenvoudigheid, niet met ingewikkeldheid”

Elvira Wright

5 + 1 designtrends van 2019

Categorie: Blog

Het jaar is inmiddels halverwege. We zien de nieuwe trends van 2019 opkomen en ook wat de blijvende trends van dit jaar zijn. Zo nemen we dit jaar definitief afscheid van statische pagina’s, flat design… Verder lezen »

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »