Elvira Wright

Marketing Strateeg aka De berader

Ik houd ervan om complexiteit te reduceren en dingen simpel te maken. Strategie is het realiseren van een goed plan. Waar ik blij van word, is als mijn plannen resultaat boeken voor klanten. Binnen het team vind ik het fantastisch als ik anderen kan inspireren. Want strategie maak je niet in je eentje. In mijn privéleven plan ik alleen op grote lijnen. Ik heb 12 jaar in Midden-Amerika gewoond en daar heb ik geleerd dat je je leven moet leven. Geniet van alle momenten, gepland of ongepland. Je zult verbaasd staan van de onverwachte avonturen die je zo meemaakt. De Rode Duivels staan symbool voor Panama. Bont beschilderd, slecht onderhouden en met luide reggaeton muziek brengen deze bussen je overal naar toe voor slechts $0.35. Betreden op eigen risico.

“Groter geluk bereik je met eenvoudigheid, niet met ingewikkeldheid”

Elvira Wright

Terugblik Inman Connect 2019

Categorie: Blog

Een schok schiet door mijn lijf; vlucht United 71 klapt op de landingsbaan van Newark Airport. Ik ben er weer, USA, klaar om mij weer een week helemaal onder te dompelen in alles wat er… Verder lezen »

Workshop digitale klantreis nieuwbouw

Categorie: Blog

Eind vorig jaar was Boris uitgenodigd bij Olsthoorn Makelaars in Den Haag om een workshop te geven over de digitale klantreis bij een nieuwbouwtraject. Ik had al meerdere e-mailtrajecten begeleid, ook met Olsthoorn Makelaars, maar… Verder lezen »