Daniël Nijmeijer - Fundament All Media

Daniël Nijmeijer

Projectmanager Projectbureau aka Speedy

Als projectmanager projectbureau ben ik verantwoordelijk voor de oplevering van de projectwebsites. Ik zorg ervoor dat mijn collega’s op tijd de juiste informatie krijgen. In deze functie is het snel schakelen, wisselen de projecten zich snel af en ligt het tempo hoog. Snelheid speelt dus een grote factor. Dat past perfect bij mijn passie: snelle (Italiaanse) auto’s, zowel modern als klassiek. Voor mij is het dan ook geen probleem om elke dag een uur te rijden om mijn werk te bereiken. Sterker nog, in mijn vrije tijd stap ik regelmatig in de auto om een ‘stukje’ te gaan rijden.

“The fact is I don’t drive just to get from A to B. I enjoy feeling the car’s reactions, becoming part of it.”

Daniël Nijmeijer

5 + 1 designtrends van 2019

Categorie: Blog

Het jaar is inmiddels halverwege. We zien de nieuwe trends van 2019 opkomen en ook wat de blijvende trends van dit jaar zijn. Zo nemen we dit jaar definitief afscheid van statische pagina’s, flat design… Verder lezen »

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »