Daniël Nijmeijer

Projectmanager Projectbureau aka Speedy

Als projectmanager projectbureau ben ik verantwoordelijk voor de oplevering van de projectwebsites. Ik zorg ervoor dat mijn collega’s op tijd de juiste informatie krijgen. In deze functie is het snel schakelen, wisselen de projecten zich snel af en ligt het tempo hoog. Snelheid speelt dus een grote factor. Dat past perfect bij mijn passie: snelle (Italiaanse) auto’s, zowel modern als klassiek. Voor mij is het dan ook geen probleem om elke dag een uur te rijden om mijn werk te bereiken. Sterker nog, in mijn vrije tijd stap ik regelmatig in de auto om een ‘stukje’ te gaan rijden.

“The fact is I don’t drive just to get from A to B. I enjoy feeling the car’s reactions, becoming part of it.”

Daniël Nijmeijer

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »