Daniël Kram - Fundament All Media

Daniël Kram

Projectmanager Projectbureau aka De Regelneef

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het tijdig en correct opleveren van projectwebsites in een vast stramien. Ik ben de spil tussen klant, projectteam, planning en administratie.

In mijn vrije tijd ravot ik graag met mijn zoontje. Daarnaast beoefen ik al bijna 20 jaar de sport capoeira; een Braziliaanse vecht- en danssport. Ook geef ik al 10 jaar percussie-les. Percussie is een verzamelnaam voor al het materiaal waarop je ritmisch kan spelen, zoals de djembé en de conga.

“Iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam die dát niet wist.”

Daniël Kram

Learn from the ocean

Categorie: Blog

Zoals je misschien weet is een van mijn passies surfen. Heerlijk op m’n plankie, turend over het water naar die mooie set golven. Mijn kinderen surfen intussen ook. Soms liggen zij tientallen minuten te wachten… Verder lezen »

Woningzoeker voor een prestigieus project

Categorie: Blog

Daar zit je dan met twee grote spelers in de vastgoedwereld om de digitale tafel. De klant is helemaal blij met de opgeleverde projectwebsite van de hoogste wolkenkrabber van de Benelux; De Zalmhaven. Als je door Rotterdam rijdt is dit bijzondere project niet te missen. De volgende… Verder lezen »

Dit zijn de digitale trends van 2021

Categorie: Blog

Na 2020, waarin corona ons hardhandig wakker schudde, is online belangrijker dan ooit. Vergaderen, solliciteren, informatie avonden, workshops, verjaardag vieren, shoppen… noem het maar op, alles doen we online. Voor zover bedrijven nog in de… Verder lezen »