Bram Slager

Accountmanager aka De avontuurlijke sporter

Als ik de wens van de klant kan vertalen naar een mooie website of campagne, ben ik tevreden. Ik voer de wens niet alleen uit, maar denk mee en zoek altijd naar de reden waarom we iets doen. Als we duidelijk hebben welke richting we op gaan, breng ik de ideeën over naar onze teams en zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Ik sport veel. Vroeger deed ik veel aan wedstrijdwielrennen. Ik fiets nog steeds, maar het eerstvolgende doel is de marathon van New York. Verder geniet ik van verre reizen. Er staan nog vele mooie landen op mijn bucket list. Wil je eens kennismaken? Neem gerust contact met me op.

“To keep your balance you must keep moving forward”

Bram Slager

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »