Webinar: Meedogenloos behulpzaam

Als je aandacht van je potentiële klanten wilt voor jouw business dan moet je die potentiele klant weten te raken. Dat doe je door de juiste informatie te geven die vragen van die klant beantwoordt. Sterker nog, zo zorg je dat die klant goed geïnformeerd, verantwoord en zelfverzekerd een besluit kan nemen. In een tijd van heel veel data heb jij nu de mogelijkheid om op een persoonlijk niveau de juiste informatie, op de juiste tijd, via het juiste kanaal bij de juiste persoon te krijgen. Zo kun jij jouw klanten helpen: meedogenloos behulpzaam zijn. Zo verhoog je jouw “gunfactor” en vergroot je jouw onderscheidend vermogen.

Relentlessly Helpful is de marketing visie welke Matthew Shadbolt succesvol heeft toegepast bij de Corcoran Group, de vastgoed afdeling van de New York Times en tegenwoordig bij Inman.com. Boris Geheniau en Frans Kofflard vertellen in hun webinar de ervaringen van de afgelopen tijd met deze marketing methode.

In ons webinar behandelen wij hoe jij precies weet wat jouw klant wilt weten, hoe jij dit moet communiceren en hoe je inzicht krijgt in de resultaten.

Alles willen weten over Meer klanten: meedogenloos behulpzaam door Data Driven Marketing, volg ons webinar op 18 mei van 12.00 – 13.00 uur. De webinar is gratis.

Workshop digitale klantreis nieuwbouw

Categorie: Blog

Eind vorig jaar was Boris uitgenodigd bij Olsthoorn Makelaars in Den Haag om een workshop te geven over de digitale klantreis bij een nieuwbouwtraject. Ik had al meerdere e-mailtrajecten begeleid, ook met Olsthoorn Makelaars, maar… Verder lezen »

Op naar de Inman Connect New York!

Categorie: Blog

Tien jaar geleden ben ik voor het eerst naar de Inman Connect New York gegaan. De Inman Connect is hét congres waar de CEO’s van vastgoedbedrijven, tech-entrepreneurs van kleine start-ups, accelerators en grote bedrijven komen,… Verder lezen »

Visie 2019

Categorie: Blog

Verandering is er; het is niet meer onderweg. De komende jaren zullen zich kenmerken door nieuwe vormen van creatieve verbindingen, informatietransparantie, technische mogelijkheden en decentrale beslissingen. Door de manier waarop wij technologie toepassen, interacteren we… Verder lezen »