Training vastgoed en Social Media: the next step

Een “must-attend” training en conferentie, welke de meest opmerkelijke namen in vastgoed en social media bij elkaar brengt. Naast de webinars Vastgoed en Social Media via www.bringyourowncoffee.nl organiseren de NEPROM en Fundament All Media elk jaar minimaal 2 trainingen gericht op de nieuwste trends in Vastgoed en Social Media.

Op deze speciale 1-daagse training wordt duidelijk verteld hoe social media WERKT, wat JIJ ermee kunt doen en HOE dit in de organisatie te implementeren. Daarnaast biedt de Training Vastgoed en Social Media altijd een kijkje in wat de toekomst ons gaat brengen via de internationale Social Media guru’s uit de VS: Patrick Kitano en Matthew Shadbolt. (de Corcoran Group: 27.000 fans!)

Deze training is de logische volgende stap op de reeds eerdere trainingen: the next step. Je kent intussen de sociale netwerken, je snapt ook dat deze belangrijk zijn en je bent bekend met de globale werking van deze netwerken. Nu komt het er op aan! Hoe krijg je volgers, believers, fans en ambassadeurs? Hoe maak je van een koude lead een co-creator? Kortom hoe ga je samen met elkaar iets moois maken?

Samengevat:

– Wat zijn succesvolle advertentiemethodes op social media: Google Adwords, Facebook en niet te vergeten Marktplaats;

– Effectieve interactie strategieën via social media: van tagging tot apps;

– Fans aan je binden met Fanpages;

– Osmosis (one source many output systems for interactive services) en hyperlocal: Zorg dat je klaar bent voor de toekomst;

Wil jij een voorsprong op het gebied van Vastgoed en Social Media: nieuwbouw, winkelcentra, makelaardij, leads en co-creatie? Dan zien we jou graag vrijdag 17 juni in Amsterdam!

Gastsprekers

Of het nu voor de eerste keer is dat je naar de training komt of dat je al vaker geweest bent, ook dit jaar zal het weer spraakmakend worden met de trainer en gastsprekers:

Arjan Terpstra:

Trainer, digitaal strateeg, uw gids in de social media jungle. Branche specialisatie; vastgoed en zakelijke dienstverlening

R. van den Hoff:

Veel gevraagd spreker, geeft regelmatig boardroom-trend­sessi­es, favoriete onder­werpen zijn: Trends & Strategie, Innovatie, de New-value networks, Blue Ocean Strategy, WEB3.0 & De Sociale Media, Enter­prise­3.0, Overh­eid3.0, Het nieuwe werken,Geo Branding, Nieuwe Disruptive Business modellen, Het Corporate Story Model en Socie­ty3.0.

Mede-eigenaar van Seats­2meet­.com, de flexw­erkpl­ekken van Seats­2shar­e.com, het virtuele eco-systeem Mindz.com, het internet commu­nicat­iebed­rijf Cyberdigma BV en de vergader- en congres centra Meeting Plaza’s.

Auteur van Society 3.0 (gratis te downloaden via http://www.buysociety30.com/)

E. van der Wal: Bouwfonds:

Erik van der Wal is verkoopmanager bij projectontwikkelaar Bouwfonds. Hij zal ons inzicht geven in leadmanagement, online social strategie en hoe zij online communiceren met hun klanten. Zij hanteren hiervoor een nieuw social media online crm pakket.

Matthew Shadbolt:

Matthew Shadbolt is Director of Internet Marketing van de vooraanstaande Amerikaanse projectontwikkelaar de Corcoran Group (VS/NY). Matthew zal ons live vanuit New York inzicht geven in de manier waarop de Corcoran Group haar online social strategie ontwikkelt en implementeert, de resultaten hiervan en de toekomst.

Programma

Tijdens deze special 1-daagse training komen de volgende onderwerpen voorbij:

1. Society 3.0. Verrassende inzichten over hoe de maatschappij gaat veranderen,

2. Achtergrondinformatie over de verschillende social media

3. Welke social media zijn bruikbaar en welke niet

4. Online adverteren: Hoe bereik ik meer consumenten met minder budget

5. Fanpages, van taggen tot apps

6. Van de hype naar hyper(local): gratis tools die jouw communicatie versterken

8. Een kijkje in de social media keuken bij één van de meest succesvolle vastgoed ondernemingen. De Corcoran Group.

9. Hoe pas ik social media in in mijn dagelijkse werkzaamheden

10. Een stappenplan waarmee u direct zelf aan de slag kunt

De kosten voor de training bedragen € 495,- exclusief 19% BTW.

Inclusief thee / koffie / fris / lunchbuffet.

Het maximaal aantal deelnemers is 25.

Datum: vrijdag 17 juni 2011

Locatie: Playing Circle, Nieuwe Uilenburgerstraat 106A, Amsterdam

De training start om 09.00 en eindigt om 17.00 uur met een borrel.

Contact

Creatieve kracht: wat is creativiteit?

Categorie: Blog

Vaak krijgen we te horen: “Ik ben niet creatief” of “Ik moet een bureau inschakelen om tot creatieve ideeën te komen.” Veel mensen denken dat creativiteit  iets bijzonders is. Iets magisch. Onzin! Iedereen is creatief.… Verder lezen »

Advocaat van de eindgebruiker

Categorie: Blog

Ontwerpen voor mobiel: voor heel wat designers is het eng, of niet iets dat ze goed kunnen of waar ze mee beginnen. Opdrachtgevers zijn hier ook niet altijd mee bezig. Ik vind ontwerpen voor mobiel… Verder lezen »