Real Estate Connect 2017: waarom jij erbij moet zijn - Fundament All Media

Real Estate Connect 2017: waarom jij erbij moet zijn

Natuurlijk wil jij er ook bij zijn: Real Estate Connect 2017 in New York, van 17-20 januari in het Marquis Marriott op Times Square. Misschien wel het belangrijkste event over internet en online technologie voor makelaardij en vastgoed.

Hier zeven reisredenen om de thuisblijvers (office-manager, partner, collega’s of werkgever) te overtuigen.

  1. Alles wat in Amerika gebeurt, gebeurt een aantal jaren later ook in Nederland. Wie goed voorbereid wil zijn op de toekomst in de makelaardij- en vastgoedbranche mag dit jaarlijkse event dus eigenlijk niet missen.
  2. Ontdek hoe internationale collega’s gebruik maken van nieuwe apps, social media, webapplicaties om hun bedrijf nog meer te laten floreren.
  3. Doe nieuwe contacten op die je manier van zaken doen kunnen veranderen.
  4. Luister naar boeiende verhalen van vakspecialisten over nieuwe trends en ontwikkelingen.
  5. Ontmoet in New York Nederlanders die net zo geïnspireerd met hun vak bezig zijn als jij.
  6. Beleef vier geweldige dagen, met netwerkbijeenkomsten, meet & greets, rondleiding NYT met vastgoedmarketeer Matthew Shadbolt, muziek en nog veel meer.
  7. Profiteer van een entreekorting door nu voor slechts € 500,- een ticket te reserveren. (Op www.realestateconnect.com is de prijs intussen al 749 dollar.) of maak gebruik van onze speciaal makelaarsprogramma met oa. SCVM 30 PE-punten programma of het 25-studie uren programma NVM Wonen voor slechts € 1895,- ex. BTW.

Het aanbod voor deze prijs is beperkt. Voor mij is dit evenement de beste investering die je kunt doen, juist in deze tijden van crisis. Vanaf € 2.000,- vlieg je er naar toe, verblijf je daar en heb je toegang tot alles en iedereen bij Real Estate Connect. Menig cursus of seminar in Nederland is net zo duur, zo niet duurder….

Er zijn twee mogelijkheden om met ons mee te gaan.

1. Entree Real Estate Connect tegen gereduceerd tarief: € 500,- ex. BTW
2. Deelname makelaarsprogramma met oa. SCVM 30 PE-punten programma of het 25-studie uren programma NVM Wonen, kosten € 1895,- ex. BTW

Tijdens de Real Estate Connect organiseren we dit jaar een speciaal makelaarsprogramma. In groepen van 6 – 8 personen bespreken we elke dag de opgedane innovaties, inspiraties en kennis met elkaar in het hiervoor beschikbaar gestelde Holland Home! Hier vinden ook de exclusieve presentaties en kennismakingsessies plaats. Aan het einde van de conferentie krijgt iedere deelnemer een certificaat uitgereikt door niemand minder dan Brad Inman (www.inman.com) de organisator van dit evenement en de grote man aangaande vastgoed en internet in de VS! Tevens vindt er een fotoshoot plaats met alle deelnemers en Brad.

Voorafgaand aan de Real Estate Connect komt de groep in Nederland bij elkaar voor een startsessie. Dan bespreken we de conferentie en brengen we actuele uitdagingen en dilemma’s in kaart. Na terugkeer in Nederland organiseren we een evaluatiedag waarin we de drie belangrijkste thema’s uitwerken -onder externe begeleiding– en omzetten in acties.

Lees of bekijk voor een sfeerimpressie ons verslag van vorig jaar: De 7 Meest Spraakmakende Thema’s 2016 en sfeerimpressie op  YouTube (met onder andere Ronald de Nas, Wilfred vd Neut, Matthew Shadbolt en Juriaan Hoefnagel)!

 

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »