PyGrunn - Fundament All Media

PyGrunn

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten bij Python dan bij Java. Kortom: Python is booming!

Afgelopen vrijdag waren wij daarom met de hele afdeling techniek aanwezig op PyGrunn; een grote Python & Friends conferentie op nog geen 200 meter van ons kantoor. Gedurende één dag was er een veelvoud aan presentaties bij te wonen. De onderwerpen varieerden van keiharde wiskundige data science in Python tot een handleiding voor het automatiseren van je huis. Deze enorme variëteit maakt wel duidelijk hoe veelzijdig Python is, en bevestigde ons in onze keuze om Python voor veel nieuwe projecten in te zetten. 

Niet alle onderwerpen hadden betrekking op alleen Python. Er zijn enkele technieken zoals GraphQL en SaltStack behandeld die ook in onze andere applicaties gebruikt kunnen worden. Al met al was het een leuke en vooral leerzame dag.

5 + 1 designtrends van 2019

Categorie: Blog

Het jaar is inmiddels halverwege. We zien de nieuwe trends van 2019 opkomen en ook wat de blijvende trends van dit jaar zijn. Zo nemen we dit jaar definitief afscheid van statische pagina’s, flat design… Verder lezen »