Nieuwe projectwebsites voor AM: verschil van dag en nacht

Het kan ook nog veel beter, verleidelijker en vooral ook slimmer. De tijd verandert. Dat vonden AM en Fundament All Media nou ook.

Iedereen weet dat Fundament All Media het ‘onderbuikgevoel’ al lang niet meer toepast. Dat gevoel dat communicatiebureaus iets ontwikkelen waarbij eigenlijk nooit echt iets gemeten is. Dat doen wij anders: ontwikkelen en bouwen op basis van harde feiten.

Met een team bestaande uit Sander ter Beek, Mark Keuter, Colien van Duijnhoven en Janine Vieveen van AM en Rymer Bruining, Dennis Rosema, Marcel Mulder, Gerard Druiven en mijzelf, Wander Evers vanuit Fundament All Media hebben we nieuwe projectwebsites ontwikkeld. Met dit team hebben we de afgelopen maanden een hoeveelheid aan data geanalyseerd. Data, verkregen door het meten van resultaten van de talloze projectwebsites die Fundament All Media en AM gebouwd heeft. Wat werkt wel, wat werkt niet. Daarbij kijkend naar het gebruik via alle devices, de gebruikersstroom, de gebruiksvriendelijkheid, de gebruikersomgeving, het gebruikersgedrag, de vindbaarheid, etc. Het resultaat mag er zijn; meer conversie op alle devices.

Daarnaast hebben we ons bovendien gefocust op huisstijl en sfeer. Samen met Mark en Sander hebben we iets unieks bedacht. Niet ‘sfeer’ als in leuke plaatjes van de omgeving of mooie schetsen van de projecten, maar iets dat werkelijk nieuw en onderscheidend is. De afbeeldingen in de projectwebsites switchen van dag naar nacht of van herfst naar winter, van voorjaar naar zomer! Om daar eens goed van te gaan genieten, nodig ik je graag uit eens een kijkje te nemen: www.woneninrietpark.nl. Als je even wacht, zie je de artis impression op de homepage switchen van dag naar nacht. Een eenvoudig truukje wat toch innovatief is.

rietpark_scene

Hierboven de Anaconda template van AM.

Fundament All Media, zou zichzelf niet zijn als het hierbij zou blijven… We blijven meten om ervoor te zorgen dat we optimaliseren. Een website is namelijk nooit af. We ontwikkelen dus door.

Wander Evers

wander

Inman Connect 2019

Categorie: Blog

Netwerken in New York City Elk jaar verzamelen de smaakmakers en innovators op het gebied van vastgoed en internet zich in New York voor de Inman Connect. Sinds 2009 gaat een steeds grotere groep van… Verder lezen »