Nieuwbouw Nederland en Fundament All Media vullen elkaar aan!

In de vastgoedbranche zijn vele projectontwikkelaars op zoek naar een allesomvattende oplossing. Een systeem waarin database, crm en online marketingcommunicatie geïntegreerd zijn.  Een tijdrovend proces dat nu ten einde komt!

Nieuwbouw Nederland en Fundament All Media gaan samenwerken. Beide bedrijven weten namelijk hoe moeilijk het is om de marketingcommunicatie voor nieuwbouw kwalitatief en effectief in te richten. Een projectontwikkelaar die een project moet vermarkten moet aan heel veel verschillende dingen tegelijk denken. Daarvoor hebben wij de oplossing klaarstaan: een complete projectwebsite ondersteund vanuit een volledig ingericht CRM nieuwbouwpakket zodat je als ontwikkelaar meteen aan de slag kunt. Want als je dit proces goed inricht haal je rendement uit je uren en op je kosten.

Wat bieden wij:

  • Jarenlange ervaring als vastgoed ICT partner gericht op CRM-pakketten en online vastgoed marketing.
  • Inzage in belangrijke keuzemomenten. Wat zoekt de klant en op welke momenten geef je de juiste follow up. Wij kennen de route die geïnteresseerden online afleggen. Van eerste contactmoment, tot aan terugkerend bezoek en een tevreden klant.
  • Wekelijks of tweewekelijks monitoring op belangrijke prestatie-indicatoren met als gevolg continue sturing binnen campagnes voor een optimaal resultaat.
  • Kennis van klant en markt vertaald naar een breed in te zetten nieuwbouwpakket. Vanaf marktverkenning, presales tot aan digitale optie-aanvraag en verstrekking.
  • Software oplossingen vormen de basis, maar je moet het zelf uitnutten. Zo bouw je een band op met je klant en maakt de klant de keus voor jou en jouw product. Wij begeleiden onze klanten gedurende dit proces. Wanneer doe je wat en hoe?
  • Oplossingen op maat voor elk project, maar met een hoge standaardisatie voor organisatie brede implementatie.
  • Alle belangrijke informatie is exclusief van de klant.

Oplossingen die met een duidelijke visie op vastgoed worden aangedragen. Transparant, open en eerlijk met de consument als uitgangspunt. Benieuwd naar welk gemak wij jou kunnen bieden, laat het ons je vertellen:

Webinar: Meedogenloos behulpzaam

Categorie: Blog

Als je aandacht van je potentiële klanten wilt voor jouw business dan moet je die potentiele klant weten te raken. Dat doe je door de juiste informatie te geven die vragen van die klant beantwoordt.… Verder lezen »