Mobile-geddon: Niet klaar voor mobiel gaat vanaf 21 april klanten kosten - Fundament All Media

Mobile-geddon: Niet klaar voor mobiel gaat vanaf 21 april klanten kosten

Op 21 april gaat Google alle resultaten beoordelen of websites mobile friendly zijn. Is jouw website niet mobielvriendelijk? Dan ga je klanten mislopen!

Google gaat aan de slag met mobiele zoekresultaten. Dit betekent dat jouw projectwebsite niet bovenaan komt als je website niet mobielvriendelijk is. Maar waarom maakt Google mobiel nu zo belangrijk? Simpel, voor Google is er een punt bereikt waarin mobiele bezoekers met grote getallen aanwezig zijn. Ook als we al naar onze eigen statistieken kijken blijkt dat 63% van de  bezoeken via een mobile device (smartphone en tablets) verloopt. Gemiddeld één derde van alle internetgebruikers bekijkt de website via een smartphone.

Sinds lange tijd ontwikkelen wij projectwebsites die mobielvriendelijk zijn, maar nu Google hier ook nog de volgorde van zoekresultaten aan gaat verbinden wordt het noodzaak. Dus voor 21 april is het tijd voor actie!

Wil je weten hoe jouw website scoort?

Ga dan naar mobiele test Google.

  • Komt er een melding in het rood “Niet mobielvriendelijk”?
    Dan hebben we genoeg werk te doen!
  • Zie je een groen ”Geweldig! Deze pagina is mobielvriendelijk”?
    Gefeliciteerd! Nu kunnen we ons nog verder concentreren op het toevoegen van relevante content zodat we nog verder kunnen klimmen op de Google Ranking.

Is jouw website nog niet mobiel beschikbaar of wil je meer hier over weten? Neem dan contact met ons op.

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »