Samenwerking met Onderwijsgroep Noord - Fundament All Media

Samenwerking met Onderwijsgroep Noord

Met gezwinde spoed rij ik over de A6 richting Amsterdam tussen Lemmer en Emmeloord. De telefoon gaat en ik zie dat ik gebeld wordt door kantoor. Dit gaat een spannend telefoontje worden.. “Hebben we het gehaald of zijn we eervol tweede geworden….dus niks” schiet er door mijn hoofd. Heel even twijfel ik of ik ga opnemen of de voicemail terug ga luisteren.

“Met Joyce…” hoor ik, “tja, wat zal ik zeggen..” zegt ze met een licht onderdrukte stem. Ik weet het al. Mij hou je niet voor de gek, wow! “We hebben ‘m!!!” schalt het door de speakers van de auto.

Ik ben volledig sprakeloos. Wat een heerlijk gevoel en wat ben ik trots op mijn bedrijven , Fundament All Media en Radyus. Gezamenlijk hebben ze een fantastisch concept neergelegd waarmee zij de aanbestedingscommissie hebben weten te overtuigen.

Een nieuwe branche waarin wij onze jarenlange ervaring op het gebied van on- en offline marketing in de praktijk gaan brengen. Deze nieuwe relatie heet Onderwijsgroep Noord, samen met hun gaan we hun communicatie vormgeven: ‘Data-Driven’, meetbaar, transparant en we gaan bovenal tot de verbeelding spreken.

Net zoals in de vastgoedbranche gaan we met Onderwijsgroep Noord nieuwe communicatie en marketing strategieën ontwikkelen en lanceren. Een waanzinnige uitdaging waar iedereen bij ons zin in heeft.

Waar ik het meest trots op ben -en wat me stiekem ook een klein beetje emotioneert-; ik mocht me er niet mee bemoeien. Dat is gelukt en dit geeft een voldaan gevoel. De organisaties die ik destijds (mede) heb gestart zijn volwassen en kunnen op eigen benen staan!

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »