Fundament All Media: CORONAVIRUS / COVID 19 UPDATE - Fundament All Media

Fundament All Media: CORONAVIRUS / COVID 19 UPDATE

Beste relatie, 

We willen u hierbij graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen bij Fundament All Media met betrekking tot het Coronavirus / COVID 19. We volgen strikt het advies van het RIVM om veiligheidsmaatregelen te nemen en het risico op besmetting van anderen zoveel mogelijk te minimaliseren. Daarom hebben wij onze collega’s gevraagd vanaf nu thuis te werken. Met ons systeem kan iedereen op afstand werken en vanaf elke locatie zijn of haar werkzaamheden uitvoeren. Ons verkoop- en supportteam en onze Administratie zijn nog steeds beschikbaar om al uw vragen per e-mail of telefoon te beantwoorden.

We nemen deze situatie uiterst serieus en we verwachten dat we de komende tijd vanuit huis zullen blijven werken. Ik kan niet voorspellen hoe lang dit zal duren, maar we zullen deze strategie volgen zo lang als nodig is.

Om ons bedrijf en dat van u voort te zetten, doen we er alles aan om onze projecten en processen draaiende te houden en deadlines en opleveringen op tijd online te hebben zoals u van ons gewend bent.

De continuïteit van onze projecten en processen is mijn belangrijkste prioriteit, daarom ontvangen we geen bezoek en bezoeken we geen klanten of evenementen om u en uw familie en onze medewerkers te beschermen. We zijn beschikbaar om met u te praten via de telefoon of video chat via Microsoft Teams. Als u met iemand van ons wilt spreken, laat het ons dan weten.

‘Break the chain’ 

We verwachten dat deze maatregelen nog geruime tijd van kracht zullen blijven en dat ze nog strenger zullen zijn dan op dit moment gehanteerd wordt. Dit vraagt om een andere aanpak van onze bedrijfsvoering. We hebben nieuwe diensten en producten gedefinieerd en zijn daar de afgelopen weken mee begonnen: webinars en mailings voor alle nieuwbouwprojecten en evenementen. We zullen hier zo goed en zo veel mogelijk op blijven anticiperen en u actief informeren. We kunnen toekomstige veranderingen niet voorspellen en we vragen uw begrip dat sommige dingen buiten onze macht liggen. 

Laten we samenwerken en gedachten wisselen over hoe we deze periode kunnen overwinnen. Hoe gaat u om met deze situatie en de gezondheid van u en anderen om u heen? Laat het ons weten als u tips of suggesties heeft.

Blijf veilig en houdt rekening met uw gezondheid en die van anderen.

Veel succes in deze tijden in de moeilijke tijden die komen gaan.

Fijne feestdagen!

Categorie: Blog

Wat een jaar hebben we weer achter de rug. Samenwerken was het toverwoord. We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wensen je een heel fijne kerst en een bijzonder mooi 2022!