De vakantieparadox

Op vakantie denk je toch niet aan je werk? Nou, ik wel! En met veel plezier ook. Ik keek terug op een periode vol bruisende inspiratie: ‘The Inman Connect’ in New York: van predictive analysis tot slimme steden. De nieuwe producten die we lanceerden die nieuwe inzichten en bewezen rendement opleverden: pre-sales en campagne management, onze storytelling aanpak op de PROVADA die resulteerde in een toename van begrip en van de mogelijkheden storytelling pur sang, het webinar over het compleet online verkopen van huizen en de rol van de makelaars hierin, het eerste blog van Marco, het ‘Big Data nieuwbouwplatform’ en natuurlijk, het mogen verwelkomen van Dura Vermeer als klant voor onze projectwebsitesuite.

Onderweg naar Lacanau Ocean, ter hoogte van Bordeaux, kon ik deze gebeurtenissen met een glimlach de revue laten passeren. De file is ideaal voor overpeinzing. Lacanau Ocean is een fantastische surf hotspot. Hoge golven die het staan op dat plankje tot een ultiem genot maken: ride the waves! Om die golven te kunnen pakken moet je moeite doen en gezien mijn surfniveau is het raadzaam zoveel mogelijk te oefenen en elke golf te proberen. Zoals mijn surfleraar zei:”You need to take every wave! Take the information from the ocean!” Dus, dat heb ik gedaan. Twee weken lang. Elke dag op mijn surfbordje. Gezien mijn fysieke activiteiten door het jaar heen heb ik er wel weken spierpijn aan overgehouden 😉

Moraal van dit verhaal? Vakantie ga je in en kom je weer uit. Je verwerkt het afgelopen jaar en laadt je op voor de komende periode. Dat lukt het beste door te relaxen, ontspannen, chillen of hoe je dat tegenwoordig ook noemt. Alleen dan krijg je de juiste informatie om vol enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen de golven te pakken die de komende periode aanrollen. Dat vraagt om een open mind, nieuwe balans zoeken en vol trots genieten van dat wat je doet en kunt.

Welke golven ik de komende tijd pak? Inman Connect 2017, het nieuwbouw data platform, hyperlocal zorginitiatieven, appificatie van het nieuwbouw verkoopproces en het ontwikkelen van een intelligent matching algoritme. Verder hoop ik op veel andere golven die mij nieuwe informatie verschaffen om waardevol te kunnen zijn voor jullie en jou.

Hang Loose,

Webinar: Meedogenloos behulpzaam

Categorie: Blog

Als je aandacht van je potentiële klanten wilt voor jouw business dan moet je die potentiele klant weten te raken. Dat doe je door de juiste informatie te geven die vragen van die klant beantwoordt.… Verder lezen »