Chatbot Eurosonic Noorderslag gelanceerd - Fundament All Media

Chatbot Eurosonic Noorderslag gelanceerd

Hoe cool is dat, je eigen persoonlijke festival pal?

Stel je voor, via Whatsapp of Facebook Messenger vraag je aan een vriend welke band je vanavond absoluut moet gaan zien. Je vriend staat echter bij de 3FM stage en Youngr is net begonnen. Geen blauwe vinkjes of antwoord wat nu? Sonic jouw persoonlijke festival pal helpt.

Hi! I’m Sonic
They also call me ‘know it all’,
because I know everything about Eurosonic Noorderslag!
Try me, I dare you ?

Je stelt een vraag over Eurosonic Noorderslag en krijgt direct antwoord. Niet meer zoeken in verschillende kanalen als website, app, Facebook, Twitter, Snapchat, etc. Sonic is jouw festival pal. Overal en altijd binnen handbereik.

Op dit moment werkt een team van ongeveer twintig programmeurs, front end developers, ontwerpers en marketeers hard aan de chatbot Sonic. Ondanks het feit dat Sonic nog moet leren, kan Sonic je nu al helpen aan de timetabel, informatie over artiesten, podia, activiteiten in de buurt, eten en het weer. Hoe cool is dat? We hopen dat je veel plezier hebt met Sonic.

Sonic is gebouwd door medewerkers van NOO-ondernemers tijdens het eerste NOO Tech Track festival wat een initiatief is van de NOO, Innofest en ondersteund door specialisten van DX afdeling van Microsoft.

Sonic wordt vanavond vrijdag 13 januari in het Eurosonic Business House om 20.18 aangeboden aan burgemeester Peter den Oudsten.


Lees meer:
http://noordelijkeonlineondernemers.nl/

http://www.nu.nl/groningen/4376359/programmeurs-maken-chatbot-bezoekers-eurosonic-noorderslag-.html

http://www.gic.nl/innovatie/-2

5 + 1 designtrends van 2019

Categorie: Blog

Het jaar is inmiddels halverwege. We zien de nieuwe trends van 2019 opkomen en ook wat de blijvende trends van dit jaar zijn. Zo nemen we dit jaar definitief afscheid van statische pagina’s, flat design… Verder lezen »

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »