7 redenen om nu in te checken voor Real Estate Connect 2015 - Fundament All Media

7 redenen om nu in te checken voor Real Estate Connect 2015

Natuurlijk wil jij er ook bij zijn: REC 2015 in New York, van 27-30 januari in het Marquis Marriott op Times Square. Misschien wel het belangrijkste event over internet en online technologie voor makelaardij en vastgoed.

Hier zeven reisredenen om de thuisblijvers (office-manager, partner, collega’s of werkgever) te overtuigen.

  1. Alles wat in Amerika gebeurt, gebeurt een aantal jaren later ook in Nederland. Wie goed voorbereid wil zijn op de toekomst in de makelaardij- en vastgoedbranche mag dit jaarlijkse event dus eigenlijk niet missen.
  2. Ontdek hoe internationale collega’s gebruik maken van nieuwe apps, social media, webapplicaties om hun bedrijf nog meer te laten floreren.
  3. Doe nieuwe contacten op die je manier van zaken doen kunnen veranderen.
  4. Luister naar boeiende verhalen van vakspecialisten over nieuwe trends en ontwikkelingen.
  5. Ontmoet in New York Nederlanders die net zo geïnspireerd met hun vak bezig zijn als jij.
  6. Beleef drie geweldige dagen, met netwerkbijeenkomsten, meet & greets, rondleiding NYT met vastgoedmarketeer Matthew Shadbolt, concert en nog veel meer.
  7. Profiteer van een entreekorting door nu voor slechts 450 euro een ticket bij mij te reserveren. (Op www.realestateconnect.com is de prijs intussen al 699 dollar. Let op: de dollar stijgt snel ten opzichte van de euro.)

Het aanbod voor deze prijs is beperkt. Laat daarom snel weten of je opnieuw via mij voordelig wilt bestellen (vliegticket, Airbnb en Uber ook dit keer weer zelf regelen).

Voor mij is dit evenement de beste investering die je kunt doen, juist in deze tijden van crisis. Voor nog geen € 2.000,- vlieg je er naar toe, verblijf je daar en heb je toegang tot alles en iedereen bij Real Estate Connect. Menig cursus of seminar in Nederland is net zo duur, zo niet duurder….


Bekijk voor een sfeerimpressie ons verslag van vorig jaar: YouTube (vooral nummertje 12;-))!

Ga mee!

PyGrunn

Categorie: Blog

De programmeertaal Python maakt de laatste jaren een enorme groei door en wordt steeds breder ondersteund door ontwikkelaars en bedrijven. Op de website stackoverflow.com, een vraag- en antwoordplatform voor programmeurs, wordt inmiddels meer activiteit gemeten… Verder lezen »

Het begint bij een bedankje

Categorie: Blog

Een tijdje geleden heb ik de proef op de som genomen en mij ingeschreven voor verschillende nieuwsbrieven van nieuwbouwprojecten. Gewoon om te kijken wat ik opgestuurd zou krijgen. Nieuwsbrieven zijn er tenslotte om mijn vragen… Verder lezen »

Odyssey Hackathon 2019

Categorie: Blog

Hoe oud is de ketel in jouw huis? Waar lopen gas-, water- en stroomleidingen door je huis en tuin? Welk materiaal is er gebruikt om je huis mee te isoleren? Allemaal zaken die je, met… Verder lezen »