Sabine Bloem

Accountmanager aka Spring in ‘t veld

Als accountmanager verander ik de wereld van onze opdrachtgevers. Ik zoek de verbinding met mijn team van specialisten. Vervolgens zorgen we er samen voor dat onze opdrachtgevers zelf de verbinding kunnen maken met hun klanten. Het mooiste aan (online) communicatie is dat we gebruik maken van slimme data. Hierdoor kunnen we campagnes continu optimaliseren. Het resultaat: met een minimale inspanning, altijd het maximale rendement!

Ook in mijn privétijd doe ik veel online, noem het gerust een verslaving. Ik volg online de laatste trends en ontwikkelingen en daarbij kijk en luister ik uren naar series, films en muziek. Ook koop ik bijna alles online. Van mijn avondeten tot kleding, elektronica en cadeaus. Wat ik het meeste koop via internet? Schoenen. Elke 3 tot 4 weken staat de postbode met een mooi paar voor de deur. Niets mis met een gezonde verslaving toch?

“Do one thing every day that scares you.”

Sabine Bloem

Webinar: Meedogenloos behulpzaam

Categorie: Blog

Als je aandacht van je potentiële klanten wilt voor jouw business dan moet je die potentiele klant weten te raken. Dat doe je door de juiste informatie te geven die vragen van die klant beantwoordt.… Verder lezen »