Maak de verbinding

Succesvolle marketingcampagnes zijn niet langer een gevolg van het bewerken van de grote groep, de massa. Juist het individu, of allerlei individuen verenigd door gelijke interesses, bepalen zelf of je boodschap binnenkomt, of het product een succes wordt en of ze een verbinding aan willen gaan met je organisatie. En dat doen ze door zich goed te oriënteren. Daar moet je dus bij zijn vanaf het eerste moment! Of het nu gaat om het kopen van schoenen, een huis, een vakantie of energiebesparing. Bouw een band op met je klant door precies op het juiste moment, precies de juiste informatie aan te reiken. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Fundament All Media helpt je. Met plezier en met succes.
Ja, dat kunnen we bewijzen: bel ons op 050 – 360 04 56 of stuur ons een mail.

Klanten die fan en daarmee ambassadeur zijn van jouw product of dienst. Dat lijkt ons een droom die elke ondernemer graag wil verwezenlijken. Moeilijk? Helemaal niet, zolang je maar echt een goede relatie opbouwt met je klanten. Wij helpen je met de eerste stap; het maken van de verbinding.

Hoe? Door het uitdenken van een communicatieframe en opzetten van een ecosysteem bestaande onder meer uit een responsive website of landingpages, een online campagne, social media, emailmarketing, eventueel offline ondersteuning, etc. Met als doel: conversies!

Binnen het ecosysteem meten we alles. Dat varieert van gedrag van websitebezoekers tot aan het verzamelen van gegevens en analyseren van de prestaties van alle (social) media kanalen. Op basis van deze real-time data analyse sturen we de campagne bij en optimaliseren we de middelen. Zodat je klant er niet omheen kan en wil! Zo leer je je klant echt kennen en weet je waarmee je hem of haar kunt helpen. Zoals wij altijd zeggen: ‘data beats opinion’.

De techniek achter ons unieke ecosysteem ligt in handen van ons geweldige team programmeurs, webbouwers en webdesigners die ervoor zorgen dat jouw ecosysteem altijd werkt. Benieuwd naar ons werk en onze mensen? producten en diensten

Fammers

BorisAlgemeen directeur
TheresiaPersoneelsmanager/ Officemanager
MarcoArt Director
WanderAccountmanager
ShirleyAccountmanager
FranscéFinanciële administratie
JosTechnisch Projectmanager
JoyceProjectmanager
FrankProjectmanager
NiniTelefoniste/receptioniste
TonkoProgrammeur
SimonPlanning/Support
AlwinWebontwikkelaar
DennisWebontwikkelaar
GerardWebontwikkelaar
JesseWebontwikkelaar