Nieuwbouw Projectwebsites 2015: Fundament All Media Four One!


Fundament All Media 4-1 – Created with Haiku Deck, presentation software that inspires

Afgelopen maand hebben we 41(!) projectwebsites ontwikkeld en gebouwd en hebben we 10 nieuwbouwcampagnes gerealiseerd. Een gigantische score! We hebben een drie-tal bijzondere projecten uitgelicht:

Kennis voor Krachtige Steden

Deze website/e-publicatie is ontwikkeld in opdracht van Platform31 en vormt de inhoudelijke afronding van het Onderzoeksprogramma Kennis voor Krachtige Steden (KKS). In de publicatie ‘De stad kennen, de stad maken’ leggen practitioners en wetenschappers verbindingen tussen de resultaten van het KKS programma en de opgaven in de praktijk van stedelijke ontwikkeling. Het levende boek is nooit af en de website is dan ook niet statisch. Het is een uitnodiging aan lezers om hun eigen dilemma’s en oplossingen te delen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het levende boek. Daarnaast biedt de website gebruikers de mogelijkheid om alle voor hen belangrijke informatie en nieuws over stedelijke ontwikkeling te bundelen.

Bewust Nieuwbouw

In opdracht van NEPROM heeft Fundament All Media het online nieuwbouw consumenten platform Bewust Nieuwbouw ontwikkeld. Bewust Nieuwbouw is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. Consumenten die een nieuwbouwhuis gaan kopen of huren worden via de website op weg geholpen met ervaringsverhalen, een stappenplan, nieuws en verdieping.

De Heeren van Maerlant

Voor Blauwhoed ontwikkelden wij een responsive template met een herkenbaar corporate karakter. De projectwebsites worden zo neergezet dat zij een eigen en unieke sfeer uitstralen. Het is een gebruiksvriendelijk template, waarbij de project- en woningcontent uit Niki worden opgehaald. De websites zijn voor een groot deel door de klant zelf te beheren.

Bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Neem vooral contact met ons op!