Niet op onderbuikgevoel: Wie wordt de Nieuwbouwmakelaar 2015?

Welke makelaarskantoren presteren het beste in nieuwbouw? Een vraag die ons al vele jaren bezighoudt. Fundament All Media vraagt jou, namens Vastgoed – de organisator van de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing – om drie makelaars te nomineren voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2015.

Opdrachtgevers vragen van een nieuwbouwmakelaar meer dan alleen de benodigde vakkennis; zij eisen enthousiasme, creativiteit, marketing en sales kennis, vasthoudendheid en een grote gunfactor. Een goede nieuwbouwmakelaar kent de hyperlokale woningmarkt als zijn of haar eigen achtertuin en fungeert daarin als de ogen en oren van de ontwikkelaar. Deze kennis kan de makelaar ook volledig onderbouwen door toepassen van relevante data, geen onderbuikgevoel maar echte informatie hoe de markt zich in het recente verleden heeft gedragen en hoe de markt zich de komende tijd zal ontwikkelen. Heb jij die makelaar in gedachte? Geef dat kantoor dan nu op voor de Nieuwbouwmakelaar Award 2015.

Voor het vierde jaar op rij organiseert het platform Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar. Dit onafhankelijke evenement is bedoeld om ontwikkeling van de makelaardij te stimuleren door makelaars die een verschil weten te maken, in verschillende disciplines te onderscheiden. Nieuwbouw is één van die disciplines.

Voor de Nieuwbouwmakelaar Award gaat Vastgoed opnieuw de samenwerking aan met Fundament All Media. Fundament All Media treed op als netwerkpartner en vraagt onder meer haar contacten en biedt inzicht en achtergronden om de beste nieuwbouwmakelaars te nomineren.

Bent u werkzaam bij een projectontwikkelaar of ontwikkelend bouwbedrijf? Dan heeft u nu de kans om drie makelaars te nomineren. Ga naar www.woningmakelaarvanhetjaar.nl, log in en laat weten welke nieuwbouwmakelaars u tot de beste vindt behoren, graag met een korte onderbouwing. U kunt er maximaal drie aandragen.

Alle genomineerde makelaars zullen worden gevraagd een vragenlijst in te vullen. Uit alle inzendingen wordt door de organisatie een top 10 samengesteld. Deze top 10 wordt beoordeeld door een professionele vakjury die op de website aan u wordt voorgesteld.

Namens Fundament All Media en Vastgoed alvast hartelijk dank voor uw stem!