Hebben makelaars lef?

Dat makelaars lef hebben staat buiten kijf echter durven de makelaars ook hun klanten te vragen om op hun te stemmen voor bijvoorbeeld de woningmakelaar van het jaar? Met in het achterhoofd de rel die ontstond naar aanleiding van de reclamecampagne van Makelaarsland (de grootste NVM makelaar van Nederland volgens mij) bleek dat “de” makelaar nog steeds bij het publiek te boek staat als een ongeïnteresseerde, zakkenvullende, kennisloze, afwachtende en bovenal veredelde huisrondleider of -leidster. Dat de makelaar meer is en meer doet is een feit maar de campagne van Makelaarsland bracht duidelijk naar voren dat de voornoemde stereotypering van “de” makelaar nog altijd actueel is. Vandaar deze oproep, laat jouw publiek aantonen dat het niet zo is wat Makelaarsland verkondigt en beweeg jouw volgers, vrienden, relaties, etc. om te gaan stemmen! Hoe lees onderstaand artikel…

De strijd om de klantwaarde-awards is begonnen!

De Woningmakelaar van het Jaar verkiezing – een initatief van Vastgoed dat wij graag ondersteunen – is in volle gang. Hierbij laten we weten dat ook de strijd om de klantwaarde awards is losgebarsten! Vanaf dit moment kunnen consumenten uit heel Nederland op www.woningmakelaarvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op de verkoop-, aankoop- of verhuurmakelaar die in hun ogen de meeste klantwaarde levert.

Doe jij als makelaar al mee? Zorg dat jouw profiel actief is en vraag klanten vandaag nog op jou te stemmen! De stemsite is van 10 september tot 10 november geopend.

Waarom meedoen?

Stephan Bahlman, Steef! Makelaars, winnaar Klantwaarde Award 2014:

‘Wat onze deelname ons gebracht heeft? Veel free publicity, een sterkere klantenbinding en het belangrijkste: een groeiende klantenkring!’

Bereid u voor

Verdient u een van de awards? Registreer u dan op woningmakelaarvanhetjaar.nl en optimaliseer uw profielpagina. Hoe completer uw profiel, hoe beter u door de consument wordt gevonden. Denk hierbij aan het invullen van al uw informatie en het toevoegen van uw logo.

Promotietools

Als u ingelogd bent, vindt u op de promotiepagina verschillende handige tools om uw klantennetwerk te mobiliseren op u te stemmen. Zet de tools direct in bij het werven van stemmen.

De uitreiking

De Klantwaarde Awards in de categorieën Verkoop, Aankoop en Verhuur worden donderdag 26 november uitgereikt. Het is voor het eerst dat Vastgoed de Verhuurmakelaar Award uitreikt. Net als voorgaande jaren wordt in de categorie Verkoopmakelaar de titel behalve landelijk, ook per regio toegekend. Ditmaal zijn de regio’s ingedeeld in Noord, Oost, Zuid en West Nederland.

Belangrijke informatie

Deelname is gratis